Roofing plaatsen te Antwerpen

Waarom Roofing Service?

Leggen van roofing

Roofing Service in Antwerpen is gespecialiseerd in het leggen van roofing en isoleren van platte daken. Met meer dan 30 jaar ervaring in dakwerken zijn wij uw betrouwbare partner voor regio Antwerpen. Zo zorgen wij voor dakbedekking van topkwaliteit bij het vernieuwen van uw plat dak.

Lichtkoepels en dakkoepels plaatsen

U kan steeds terecht bij ons voor het plaatsen van lichtkoepels & dakkoepels, opmetsen van schouwen en bekleden van dakgoten. Wij voeren onze werken steeds uit met een ladderlift zodat u geen enkele hinder ondervindt gedurende de werkzaamheden.

Geregistreerd aannemer

Als geregistreerd aannemer staat Roofing Service voor “aandacht voor kwaliteit” zowel betreffende renovatie als nieuwbouw dakwerken. Al onze werken worden uitgevoerd door ervaren vakmensen. Ons bedrijf, opgericht in 1982, biedt een uitstekende service en verzorgde afwerking. Steeds 10 jaar garantie op materialen en plaatsing. Wij vragen geen voorschot, u betaalt pas bij oplevering van de werken.

Gratis offerte

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw roofingwerken, dakwerken en isolatiewerken voor provincie Antwerpen? Contacteer Roofing Service & wij komen graag bij u langs voor opmeting ter plaatse en gratis offerte.

Vakkundige plaatsing van roofing, dakisolatie, lichtkoepels, dakkoepels en opmetsen van schouwen in Antwerpen.

Roofing Service

Roofing Service: 30 jaar ervaring in dakwerken & dakisolatie in Antwerpen!